Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre legea grațierii. Ce garanții dă ministrul Justiției

Inquam Photos / Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei susţine forma iniţială a proiectului de lege privind graţierea, a declarat, Tudorel Toader, exprimându-și convingerea că legea graţierii va fi la final o lege echilibrată şi fără fapte de corupţie.

„Eu vă exprim punctul de vedere al Ministerului Justiției și nu al meu personal. Ministerul Justiției nu susține amendamentele aduse proiectului legii grațierii. Sigur că pe parcursul stadiului legislativ survin multe elemente de noutate. Eu îmi exprim convingerea faptului că finalul va fi cel al unei legi echilibrate, al unei legi cu limite reduse de pedeapsă, o lege fără faptele de corupție, cea pe care Ministerul Justiției a avizat-o inițial.

Sigur că Ministerul Justiției nu poate să intervină peste voința legiuitorului, dar un secretar de stat de la MJ participă la toate dezbaterile privind legea grațierii. Ce vă pot spune este următorul lucru. Da, pachetul de lege inițial va face parte din proiectul de măsuri de natură să răspundă cerințelor deciziei pilot pronunțată de CEDO. (...) Vă asigr de faptul că într-un termen scrut vom veni cu foaie de parcurs pe care CEDO ne-a cerut-o prin decizia pilot”, a spus Tudorel Toader.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.