Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea îi dă `lovitura fatală` lui Coldea: Vrea demilitarizarea serviciilor secrete

evz.ro
elena udrea

Prezentă într-o emisiune la RomâniaTv, candidata independentă Elena Udrea a anunţat unul dintre punctele care se află în programul politic cu care le cere voturile bucureştenilor la alegerile din 11 decembrie: demilitarizarea serviciilor secrete.

Vezi și: Victor Ponta ARUNCĂ România în AER: Declarațiile făcute la TV și care vor provoca un CUTREMUR

Citește și: SCANDAL monstru cu Traian Băsescu la Realitatea TV: 'Ești un TRĂDĂTOR'

Noi avem servicii secrete militarizate. Nicăieri în Europa nu se mai regăseşte această situaţie. Una dintre iniţiativele pe care eu le propun ca viitor parlamentar este demilitarizarea serviciilor secrete”, a declarat Udrea la RTv.

Unul dintre argumentele invocate de Udrea a fost legat şi de felul în care se derulează dosarele penale ale angajaţilor serviciilor secrete, care sunt declinate către Parchetul Militar. Cu această ocazie, blonda a reamintit că a depus o plângere penală împotriva prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, aceasta fiind însă respinsă de Parchetul Militar pe motiv că fapta nu se verifică. „La noi, dacă faci o plângere domnului Coldea, spre exemplu, cum i-am făcut eu, ajunge plângerea la Parchetul Militar. Păi, cine, Doamne, iartă-mă, are curaj să-l cerceteze pe domnul Coldea? Eu cred că nu are nimeni curaj”, a mai afirmat candidata independentă.

Declaraţiile Elenei Udrea vin în plin scandal generat de decizia Guvernului de a dispune militarizarea DIPI prin ordonanţă de urgenţă, lucru care a generat reacţii foarte dure din partea reprezentanţilor poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.