Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a desemnat cele mai frumoase goluri ale sezonului trecut de Ligă: Reuşita lui Mandzukic din finală, cea mai frumoasă

liga campionilor

UEFA a alcătuit topul celor mai frumoase 10 goluri ale sezonului competițional 2016/2017. Golul atacantului lui Juventus, Mario Mandzukic în finala Ligii Campionilor cu Real Madrid a fost desemnat cel mai frumos marcat într-o competiție organizată de UEFA, în sezonul precedent. Realizarea croatului a acumulat 26 la sută din voturile microbiştilor.

Pe poziţia secundă în acest clasament a urcat fotbalistul echipei Fenerbahce, Moussa Sow. El a reuşit un gol de senzaţie în poarta formaţiei Manchester United în grupele Ligii Europei. Golul înscris de Casemiro în partida dintre Real Madrid şi Napoli din optimile de finală ale Ligii Campionilor este pe locul 3 în top. Brazilianul a marcat cu un șut extraordinar din afara careului. Numele spaniolului Marco Asensio apare în top cu golul marcat la Campionatul European de tineret în partida cu Macedonia.

În top 5 este şi un gol din UEFA Youth League. Este vorba despre execuţia lui Jordi Mboula de la Barcelona în partida cu Borussia Dortmund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.