Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima mutare a dictaturii din Coreea de Nord va uimi întreaga lume: Ce a decis Kim Jong-Un

kim jong un

Dictatura din Coreea de Nord uimeşte în fiecare zi, dar ultima decizie a lui Kim Jong-un e de-a dreptul hilară. Acesta va face un concurs naţional pentru a-şi...mărita sora.

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a decis sa organizeze un concurs la nivel national pentru a gasi sotul perfect pentru sora sa in varsta de 29 de ani, relateaza publicatia franceza Direct Matin. Dictatorul va alege 30 de persoane, ale caror candidaturi le va studia personal. Pentru a se califica pentru mana lui Kim Jong-Yo, candidatii trebuie sa respecte mai multe criterii: sa fie absolventi ai universitatii Kim Il Sung din Phenian, sa aiba o inaltime de cel putin 177 de centimetri, sa fie "frumosi" si sa fi servit in fortele armate, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Victor Ponta face marele anunţ: Va mai fi sau nu premier

Viitorul castigator va trebui, de asemenea, sa se acomodeze cu caracterul autoritar al tinerei. Un refugiat nord-coreean in Coreea de Sud povestea pentru The Sun ca sora dictatorului este extrem de aroganta. "La Universitatea Kim Il-sung, toti studentii trebuiau sa se dea la o parte pentru a o lasa sa treaca in sala si, cu exceptia colegilor de clasa, nimeni nu avea dreptul sa se urce in lift cu ea", a explicat refugiatul.

Citeşte şi: Imagini de senzaţie cu Klaus Iohannis şi soţia lui: Ce a transmis şeful statului / VIDEO

In schimb, sotul va avea siguranta ca va ocupa o pozitie strategica in cadrul regimului, in conditiile in care Kim Jong-Yo este considerata cea mai puternica femeie din Coreea de Nord, in calitate de responsabila cu propaganda in aceasta tara. Sarcina lui Kim Jong-un nu se va dovedi una usoara: in 2012, dictatorul a mai incercat o data sa ii gaseasca un sot surorii sale, fara succes insa.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.