Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un astrolog face previziuni SUMBRE despre România în 2018: 'Gaura neagră trece peste ţara noastră...'

zodii

Anul 2017 este aproape de final și românii se întreabă ce li se pregătește în perioada care vine, dacă 2018 va aduce bucurii şi reuşite sau din contră! Astrologul Daniela Simulescu vine în ajutorul acestora şi vorbeşte despre cum va arăta România în anul ce vine.

Citeşte şi: Guvernul primeşte o nouă LOVITURĂ: Patronatele vor RETRAGEREA modificărilor aduse unei legi IMPORTANTE

Astrologul Daniela Simulescu a declarat la REALITATEA TV că anul ce vine nu pare să fie de bun augur pentru ţara noastră. "Gaura neagră trece peste ascendentul României. Ne întoarcem ca personalitate, ca atitudine, chiar şi românii plecaţi se uită cum suntem percepuţi. Ne ducem spre trecut, spre atitudini greşite", a declarat Daniela Simulescu, care a precizat că deşi au fost nişte schimbări nu s-au concretizat.

Astrologul a mai spus că anul în care se va sărbători şi Centenarul Marii Uniri nu este deloc ceea ce ar fi trebuit să fie. "Ne ducem foarte mult în trecut, s-ar putea să fie sărbătorit ca în anii 80", a spus Daniela Simulescu, care a precizat că anul 2019 pare să fie unul mai bun. "Sunt nişte tranzite importante în casa României, pe partea de justiţie", a spus astrologul.

Citeşte şi: Sharapova, depăşită în topul WTA de încă o româncă. Victorie răsunătoare în Japonia pentru tenismena Maria Buzărnescu .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.