Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a deschis focul la consulatul Chinei din Los Angeles, după care s-a sinucis

twitter
atac armat SUA

Un bărbat a deschis focul la consulatul Chinei din Los Angeles, marţi dimineaţa, după care s-a sinucis prin împuşcare în maşina sa aflată în apropiere, a precizat poliţia, citată de Reuters. Nu au existat alţi răniţi în incidentul care a avut loc în jurul orei 6 dimineaţa, înainte de deschiderea consulatului, a spus ofiţerul Michael Lopez de la Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

"Numeroase gloanţe au atins consulatul Chinei", a adăugat acesta. Într-un scurt comunicat, respectivul consulat s-a arătat extrem de preocupat în privinţa incidentului şi a cerut Statelor Unite să ia toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea clădirii şi a diplomaţilor care lucrează acolo.

Autorităţile americane nu l-au identificat imediat pe trăgător şi au avut puţine alte detalii despre incident. Lopez a spus că poliţia nu difuzează de obicei informaţii despre sinucideri, conform Agerpres. În 2011, un cetăţean american naturalizat originar din China a fost arestat după ce poliţia a indicat că acesta a deschis focul asupra aceleiaşi clădiri cu un pistol. Nu au fost răniţi în acel incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.