Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru DJ a fost părăsit de soția sa, prezentatoare TV, pentru un tânăr de 22 de ani

Prezentatoarea TV, Zoe Ball, si DJ-ul Fatboy Slim divorteaza dupa 18 ani de casnicie. Ball este cea care a luat decizia, dupa ce s-ar fi declarat "plictisita" de sotul ei.

Prezentatoare in varsta de 52 de ani a decis sa se desparta de sotul, caruia i-ar fi frant inima si i-ar fi spus ca este plictisitor si ca ea isi doreste sa se distreze alaturi de noua ei pasiune, un tanar de 22 de ani, conform Daily Mail.

Citeste si: Tiruri de artilerie grea la Alep, unde armata siriană înaintează

Zoe Ball si-a luat lucrurile si s-a mutat din casa in urma cu doua saptamani si s-a mutat la mama ei, in East Sussex. Insa copiii au ramas acasa, cu tatal lor, Normal Cook, numele real al DJ-ului Fatboy Slim.

Cei doi au facut anuntul public impreuna, cu un mesaj pe Twitter in care faceau publica vestea. "Cu regret trebuie sa anuntam ca ne separam. Dupa 18 ani minunati petrecuti impreuna, aventura noastra se incheie, curcubuleul nostru s-a terminat. Ne vom sustine unul pe celalalt in continuare si ne vom creste impreuna copiii, locuind unul langa celalalt", a fost mesajul celor doi, conform stirileprotv.ro.

Insa, surse apropiate cuplului au dezvaluit pentru Daily Mail ca in ultima vreme, cei doi se certau destul de des, iar ea ii reprosa DJ-ului britanic ca este plictisitor. Anul trecut, Ball a fost fotografiata in timp ce se saruta cu un tanar de 22 de ani. Aceeasi sursa a mai spus ca sotia DJ-ului isi gasea deseori amanti mai tineri, se plictisea repede si casatoria lor a fost de la inceput sub semnul intrebarii.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.