Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL cere diminuarea vacanţei parlamentare

andreea_paul_tdl

Deputatul Andreea Paul susţine că vacanţa parlamentară trebuie diminuată la o singură lună şi că parlamentarii trebuie să fie model pentru muncă şi responsabilitate.

"Vacanţa parlamentară de trei luni trebuie diminuată la o singură lună. Parlamentarii români trebuie să fie model pentru muncă şi responsabilitate. Dacă dorim respect pentru această instituţie, e nevoie mai întâi de respectul manifestat ferm faţă de cetăţeni. Nu o vom obţine prin vacanţe interminabile sau prin amânarea constantă a rezolvării problemelor românilor sau ale clasei politice", a afirmat prim-vicepreşedinte PNL Andreea Paul, conform unui comunicat.

În opinia sa, trei priorităţi urgente cer acum dezbatere şi legiferare - adoptarea unui sistem mixt pentru alegerea Parlamentului şi reducerea importantă a numărului de parlamentari, alegerea primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene în două tururi de scrutin şi introducerea unor modalităţi moderne de vot pentru exercitarea acestui drept de către românii din diaspora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.