Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD a fost dat afară din partid pentru ce a postat pe STIRIPESURSE.RO

PSD

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președintele organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestatia publica a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Județean Ilfov, ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului si ale Codului de Etic si Conduita adoptat de PSD la Congres. Reacția vine după un articol semnat de Ninel Peia și publicat de STIRIPESURSE.RO.

Citeşte AICI articolul complet semnat de deputatul PSD Ninel Peia!

În acest sens, Biroul Permanent Județean Ilfov a luat decizia de a-l exclude din partid pe Dl. Ninel Peia. Hotararea BPJ Ilfov va fi supusa validarii în forurile superioare de conducere ale partidului, in cel mai scurt timp.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a subliniat președintele PSD Liviu Dragnea.

Peia a început tot scandalul după atacul lui Daniel Funeriu, fost ministru al Educației. Acum, PSD își dă afară din partid un deputat pentru ceea ce i-a zis unui membru auto-suspendat al Mișcării Populare

Iată replica dată de Funeriu care a provocat reacția lui Peia: Deputat PSD, făcut praf de Funeriu: 'Imbecilule'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.