Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat spune că i-a PRINS CU MINCIUNA pe cei de la PSD și PNL / DOCUMENT

PSD și PNL sunt acuzate că au colaborat pentru a face o lege a alegerilor parlamentare care să le favorizeze. Eugen Tomac, deputat PMP, spune că cele două partide ar fi mărit, ilegal, numărul de parlamentari în următoarea legislatură. Concret, numărul românilor luați în calcul e cu două milioane mai mare decât cel care ar trebui, spune Tomac.

”Am prezentat astăzi în conferința de presă pe care am susținut-o la sediul Partidului Mișcarea Populară, modul în care PSD și PNL, avizi de putere, au mărit, în mod ilegal, numărul de parlamentari în viitoarea Legislatură. Explic.

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

Numărul mandatelor de parlamentari se raportează la populația stabilă a României. Aceasta este, conform Recensământului din 2011, de 20.121.641. Însă, PSD și PNL, în celebra Comisie de Cod Electoral, au luat în considerare, pentru stabilirea numărului de mandate, cifra de 22.299.730, cu peste 2 milioane de cetățeni în plus. De unde această diferență? Mai ales că potrivit statisticilor oficiale, populația României, dimpotrivă, a scăzut în ultimii ani.

De exemplu, în județul Neamț avem o populație stabilă de 452.900. Cifra luată în calcul la stabilirea numărului de mandate este, însă, de 580.933. O diferență de 128.033, deci în plus cu aproape 2 mandate de deputat şi aproape un mandat de senator. În total, pe țară, înseamnă în jur de 40 de parlamentari în plus.

Citește și: DNA cauta `scheletii` lui Basescu in dulapurile sefei Autoritatii Electorale

Este revoltător. În condițiile în care cetățenii României au cerut scăderea numărului de parlamentari la 300, social-democrații, mână în mână cu liberalii, falsifică cifre oficiale, inventează oameni, fac orice este nevoie pentru a mai asigura un fotoliu, două în plus pentru următorii 4 ani.

Este o sfidare pe față a cetățenilor acestei țări. Și PSD, și PNL au obligația să dea explicații, să lămurească românilor cum își permit să falsifice documente oficiale pentru propriul interes.

Înțeleg jocul politic, dar există o limită în toate!

Vedeți mai jos documentele care demonstrează falsul.” e mesajul postat de Eugen Tomac.

Citește și: Ea e MILIONARA care a TURNAT-O pe Ana Maria Pătru la DNA

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.