Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un greu din SPP şi fost administrator România TV, CONDAMNAT: A organizat orgii cu copii

ciocanel judecator

Un fost greu din Serviciul de Protecţie şi Pază care a fost decorat pe vremea când Ion iliescu era preşedinte, a fost condamnat pentru fapte deosebit de grave. Fostul subofiţer Emanoil Petrea al Serviciului de Pază şi Protecţie din cadrul Preşedinţiei României, decorat în 2002 de Ion Iliescu pentru ”profesionalismul şi abnegaţia dovedite în îndeplinirea tuturor misiunilor”, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru pornografie infantilă şi act sexual cu minor. Decizia, pronunțată de Curtea de Apel Iași, este definitivă, informează adevarul.ro.

Citește și: România TV e la un pas să se închidă

Petrea deţinea funcţia de administrator al sediului postului România TV în momentul arestării. El a fost acuzat că organiza orgii sexuale cu minore la casa sa de vacanţă din judeţul Vaslui. Cea mai mică dintre minorele cu care a întreţinut relaţii sexuale avea doar 12 ani. În timpul unor percheziții, anchetatorii au găsit în telefoane, laptop şi alte sisteme informatice ce aparţineau fostului SPP-ist o sumedenie de filmări şi fotografii cu minore în ipostaze indecente sau în timp ce întreţineau relaţii sexuale, dar și toate conversaţiile indecente pe care le purta cu minorele.

Citește și: Singura țară de care se teme ISIS

”După una dintre petreceri, am auzit de la nişte fete, nu imi mai amintesc exact de la care, că Petrea Emil i-ar fi oferit la una dintre petreceri suma de aproximativ 400 lei unei prietene de-ale mele doar pentru a sta goală în pat cu el. În iulie, nu-mi aduc aminte cu precizie data, Petrea Emil mi-a cerut să-i trimit o poza cu mine dezbrăcată, subliniind că vrea să-mi pozez organele genitale. Mi-am făcut o poză cu telefonul personal şi i-am trimis-o pe Facebook”, a povestit o fată de 14 ani.

Citeşte şi: Victor Ciutacu,acuzaţii fără precedent la adresa lui Cristian Tudor Popescu:'Nu ţi-e ruşine de tine'

La cererea lui Petrea, fata i-a mai trimis acestuia mai multe poze cu ea. În schimb, el îi dădea între 20 și 50 de lei. ”Aceste petreceri la un moment dat deveniseră ca nişte orgii sexuale, în sensul că toţi cei prezenţi consumau băuturi alcoolice, întreţineau raporturi sexuale care şi cum se descurca. La un moment dat, am aflat că Emil filma atât pe ascuns, cât şi cu voia fetelor, atunci când acesta întreţinea raporturi sexuale cu ele sau când alţi doi intreţineau raporturi sexuale. Emil avea şi o cameră de filmat micuţă în acest sens. Apoi au început să filmeze şi alţii cu telefoanele proprii. Din ce ştiu eu, Emil păstra fotografiile şi filmuleţele în telefonul său sau în laptopul său, unde avea salvate într-un fişier şi conversaţiile purtate pe Facebok sau pe alte aplicaţii cu fetele, pe camera video şi pe un card de memorie din telefonul său“, a povestit o altă fată, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.