Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru din Guvernul Cioloș UIMEȘTE: 'Sorin Grindeanu, o surpriză neașteptată'

romaniatv.net
guvern ciolos

Fostul ministru al Justiției Raluca Prună susține într-o postare pe Facebook că „Sorin Grindeanu e o surpriză neașteptată”, după ce premierul i-a cerut joi președintelui PSD, Liviu Dragnea, să își asume criza politică, precizând că, după ce acesta va demisiona, va demisiona și el din funcția de prim-ministru. „Grindeanu denunță acum marea mizerie din PSD. Ii și servește, dacă vrea sa mai ramana in politica. Dar face și un serviciu public aproape nesperat”, subliniază Raluca Prună.

„Sorin Grindeanu e o surpriza neașteptata. Bun, e din PSD și a acceptat sa fie proxi-ul lui Dragnea. Dar cine se gândea când 300 000 de oameni adunați la Victoria ii cereau sa plece ca Grindeanu are vreo fibra morala? Sau ca mai poate reveni pe scena vreodată ca o persoana autonoma?

Condiția demisionez dacă demisionează și Dragnea mi se pare o poziție morala. Esecul acestui guvern li se poate imputa in egala măsura, unuia ca papusar sef al minciunii electorale cu promisiuni desantate, celuilalt ca păpușa care a acceptat sa joace rolul de fațada cu un casting făcut de păpușar. Istoria nu va consemna dacă in lipsa crizei declanșate ieri, Grindeanu ar fi vorbit. Eu cred ca nu.

Grindeanu, mișcare de ULTIMĂ ORĂ la Guvern. Decizii publicate în Monitorul Oficial

Un cuvânt despre ridicolul politicii românești. Predatorii șefi ai acestor ultime zile in PSD, Dragnea, Valcov, vin de la PDL. Un partid cu care mulți au votat cândva pentru ca nu se putea vota PSD. Un partid care a câștigat ceva alegeri cu o platforma anti-corupție. Și unul și altul cu dosare penale, amandoi mânați exclusiv de măsuri de capturare a statului, care sa ii salveze cu orice preț. Povestea cu România, cu grija de ea, e ca povestea cu fata violată de care avem grija maritand-o cu violatorul, care devine bărbat însurat și se bucura de stima temătoare a satului.

Dezvăluiri ȘOCANTE din dosarul Mineriada: Adrian Sârbu voia să-i arunce în aer pe protestatari

Grindeanu denunță acum marea mizerie din PSD. Ii și servește, dacă vrea sa mai ramana in politica. Dar face și un serviciu public aproape nesperat intr-o guvernare PSD: o încercare de asanare a cetății de putregaiul care s-a lipit ea.

Grindeanu spune ce știam cu toții, ca Împăratul e gol, mincinos, las. Nimic nou. Numai ca el, fata de noi, e mai credibil pentru membrii si alegătorii PSD. Pentru ca a fost in curtea împăratului. PSD are de dat un test, vrea sau nu sa fie eliberat?! Rămâne de văzut, deocamdată nu văd politicieni tineri din PSD alăturându-se. Ponta nu se pune, va fi numai o frâna pentru Grindeanu...

De ce ne interesează pe noi toate acestea? Pentru ca PSD ne guvernează țara și pentru ca aceasta criza este una care privește toată clasa politica. Dar mai ales pentru ca e loc și a venit timpul unor mișcări proaspete, a unor oameni care vin intr-o mișcare politica fără sa datoreze politicii ceea ce sunt, care au un trecut profesional cinstit și principii in care cred, pe care nu le tranzacționează. Oameni care fac un pas in fata pentru ca au ceva de oferit, nu pentru ca vor sa devină din rahat bici.”, scrie Raluca Prună pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.