Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL povestește o pățanie din Parlament în care apare și Liviu Dragnea

evz.ro
dragnea

În Parlament se întâmplă multe evenimente ce nu sunt surprinse de camerele de luat vederi ale televiziunilor sau pe care reporterii nu le află. Dar, când nimeni nu le vede, sunt destul de mulți aleși care sunt gata să le redea cu lux de amănunte. O astfel de întâmplare a fost relatată de deputatul Ovidiu Raețchi, fostul candidat PNL la Primăria Sectorului 5.

Raețchi povestește cum a fost victima unui ”accident” în care i s-a golit o sticlă de suc, iar Liviu Dragnea are și el un rol în toată scena.

”La Parlament. Desfac o sticla de Cola Zero si dau sa trag, cam in acelasi timp, de una din usile gotice din Casa Poporului. Cineva impinge simultan, barbateste, din directia opusa; imi da cu usa peste sticla, care se varsa. Apoi trece nestingherit, in timp ce eu incerc sa limitez proportiile dezastrului. Imediat, pe usa se strecoara Dragnea. Evita sa alunece in balta de Cola, ca intr-un gag cu Chaplin, desi pentru o clipa am tras sperante. Se opreste. Se uita la usa, la sticla, la balta. Se concentreaza, strange ochii. Vrea sa priceapa ce s-a intamplat. "Aha, zice detectivistic, dupa o clipa. Deci cineva a deschis usa si a dat peste Pepsi". Plec impresionat. E istet. Ponta nu are nicio sansa.”, a povestit deputatul Ovidiu Raețchi întâmplarea din Parlament.

Citește și: ȘOCANT O femeie a murit pentru că a băut prea multă…APĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.