Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde a dispărut mogulul Sebastian Ghiţă: Anchetatorii, pe urmele afaceristului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Mogulul Sebastian Ghiţă e de negăsit de mai bine de o săptămână. Trebuia să se prezinte în faţa anchetatorilor săptămâna trecută, dar nici urmă de milionar. Pe numele acestuia a fost emis un amndat de aducere, iar anchetatorii încearcă să-l găseacă.

Citeşte şi: Gafă URIAŞĂ după moartea lui George Michael: Ce a putut scrie o celebră actriţă / FOTO

Oamenii legii sunt pe mai multe piste în încercarea de a-l găsi pe afacerist. Reprezentanți ai Poliției Române și ai serviciilor de informații încearcă să dea de urma celui care a devenit fugarul numărul 1. Sebastian Ghiță a avut la dispoziție doar zece ore pentru a se face de negăsit pentru anchetatori, din momentul când a plecat de la recepția SRI (23.00), organizată lunea trecută, și până când polițiștii au constat dispariția sa de la vila din Ploiești (09.00), conform libertatea.ro. Fostul parlamentar se afla sub control judiciar și nu putea părăsi legal țara.

Varianta cea mai plauzibilă este că Sebastian Ghiță se află încă în țară, ascuns într-o regiune pe care o consideră sigură și unde poate păstra legătură cu persoane de încredere. Pe lângă București, Ghiță se simțea ca peștele în apă, având, conform presei, inclusiv relații cu lumea interlopă, în alte județe.

Citeşte şi: Anunţul lui Vladimir Putin care va 'pune pe jar' întreaga lume: Ce se va face în Crimeea

Prahova a fost și este fieful lui Sebastian Ghiță, acolo și-a lansat afacerile și și-a impus interesele. La Buzău locuiește unchiul lui Sebastian Ghiță, Vasile Domente. Acesta deține și celebra cramă unde Ghiță și Ponta au susținut că venea des și şefa DNA, Laura Codruța Kovesi. De asemenea, anchetatorii cred că acesta ar fi putut evada şi peste Prut, în Republica Moldova, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.