Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR se rupe de PSD: Există o anumită neîncredere în partenerii noştri

UNPR

Presedintele interimar al UNPR Neculai Ontanu a anuntat ca partidul este liber sa faca aliante in teritotiu, dar ca majoritatea organizatiilor isi doresc sa participe de sine statator in alegeri. Totodata el sustine ca exista o neincredere fata de PSD in partid si ca ar putea merge pana intr-acolo incat sa voteze in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. Acest gest ar marca o ruptura totala de PSD.

"Pe data de 26 martie, la ora 11.00, va avea loc Conferinţa Naţională a UNPR, care va avea la ordinea de zi câteva puncte principale: alegerea preşedintelui UNPR, modificarea statului partidului, probleme organizatorice şi un material privind poziţia politică a UNPR.

Organizaţiile judeţene ale UNPR au liberatatea totală de a hotărî în legătură cu alianţele electorale în teritoriu. Părerea aproape unanimă a organizaţiilor judeţene ale UNPR este aceea de a merge de sine stătători la alegerile locale.

Sunt şi opinii de a susţine alegerea primarilor în două tururi de scrutin, dacă o asemenea variantă se va pune în perioada următoare. Au fost şi asemenea poziţii, că UNPR ar putea susţine alegerea primarilor în două tururi.

Există o anumită neîncredere în partenerii noştri din alianţa politică, dată şi de declaraţiile recente ale unor lideri ai PSD.

Grupurile parlamentare ale UNPR au libertatea să hotărască, de comun acord cu conducerea partidului, privind susţinerea şi promovarea actelor normative. Avem grupuri parlamentare independente în Camera Deputaţilor şi Senat şi vom fi ghidaţi de a susţine doar acele propuneri care ţin de interesul naţional", a spus Ontanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.