Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre copiii implicaţi în accidentul de pe DE 584 a decedat

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Unul dintre cei doi copii internaţi în urma accidentului produs joi dimineaţă pe DE 584 în judeţul Brăila a decedat, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Alina Neacşu. Copilul, în vârstă de 8 luni, a fost internat împreună cu fratele său, de 3 ani, şi tatăl lor, toţi răniţi grav într-un accident de circulaţie de circulaţie produs în apropiere de oraşul Însurăţei, tragedie în urma căreia mama copiilor, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a decedat pe loc.

'În ciuda eforturilor medicilor, micuţul nu a putut fi salvat, leziunile în cazul său fiind incompatibile cu viaţa. Celălalt copil e bine, se află sub observaţie la chirurgie infantilă. Şi tatăl copiilor este în stare stabilă', a precizat dr. Alina Neacşu. O familie din Republica Moldova a fost implicată joi într-un accident rutier produs pe DE 584 în judeţul Brăila, în urma căruia mama, o femeie de 28 de ani, a decedat, iar tatăl şi doi copii aflaţi în autoturism au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit IPJ Brăila.

În timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Brăila către Slobozia, cetăţeanul moldovean, un bărbat de 28 de ani, a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă în direcţia de mers, a revenit pe şosea, dar nu a putut stăpâni autoturismul şi a ieşit de pe carosabil pe partea stângă. Maşina a sărit peste un canal de irigaţii şi s-a răsturnat într-un lan de porumb. Femeia, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a ieşit prin parbriz în timp ce maşina se răsturna, autoturismul rostogolindu-se şi căzând peste aceasta.

'În accident a rezultat decesul femeii şi vătămarea corporală a şoferului şi a celor doi copii, unul de 8 luni şi celălalt de 3 ani, care au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă', potrivit IPJ Brăila, conform Agerpres. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Şoferul nu a consumat alcool, iar primele cercetări indică faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.