Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu: În toată țara, majoritatea în Consiliile Județene se va face cu UNPR

Valeriu Steriu

Președintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat că nu există în acest moment o decizie a partidului privind constituirea majorităților la nivelul consiliilor județene, după alegerile locale. ”Nu știu cu cine vom face majoritate în Consiliile Județene. Dar știu cu cine fac ceilalți majoritatea. În toată țara, majoritatea în Consiliile Județene se va face cu UNPR”, a afirmat Valeriu Steriu. Acesta a adăugat că ”Partidul nostru nu este unul de 50%, dar este un partid care echilibrează scena politică. Noi vom da majoritatea și în Timiș, și în Prahova, și în Constanța. Vom avea acea echipă competentă, cu președinți sau vice-președinți de Consilii Județene.”

Valeriu Steriu a mai precizat că scopul UNPR pentru acest an este acela de a avea senatori și deputați în viitorul mandat legislativ. ”Un partid este puternic atunci când continuă al treilea mandat în Parlament. Dintre partidele mici nu a existat niciunul care să fi reușit acest lucru. Vreau ca UNPR să fie încă 4 ani în Parlament și acesta este principalul proiect asumat de mine ca președinte de partid la preluarea funcției”, a declarat președintele UNPR.

Preşedintele interimar al Braziliei, anunţ de ultima oră. Dilma Rousseff l-a numit TRĂDĂTOR

Valeriu Steriu și reprezentanți ai conducerii centrale a partidului au luat parte la o serie de acțiuni de campanie în Băicoi și Breaza și au participat la evenimentul de prezentare oficială a candidaților UNPR pentru județul Prahova. Printre candidații propuși în acest județ se numără: Raul Petrescu (Ploiești), Gheorghe Barna (Breaza), Florentin Georgescu (Băicoi). Lista de consilieri județeni este deschisă de Daniel Niculae, președintele organizației UNPR Prahova.

În legătură cu situația politică la nivel județean, Valeriu Steriu s-a declarat foarte mulțumit de echipa UNPR și de rezultatele obținute până acum de Daniel Niculae. ”Este unul dintre cei mai harnici colegi. Este cel care coordonează toată această regiune și face o muncă foarte bună. A reușit să-și apropie colegii președinți de organizații, să repare unele probleme care au apărut de-a lungul timpului, să construiască și să aducă organizația Prahova la un standard foarte ridicat. Alături de viitorul primar, Raul Petrescu, și el un tânăr de mare valoare, sunt convins că vor obține victoria în aceste alegeri și că vor conduce județul foarte bine” a declarat Valeriu Steriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.