Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT de la Bruxelles pentru cei de la PSD: 'În seara asta pică sigur premierul'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Anunț teribil de la Bruxelles pentru cei de la Partidul Social Democrat (PSD). Previziunea sumbră pentru partidul de guvernare vine chiar de la un europarlamentar PSD. Cătălin Ivan are o postare incredibilă pe facebook în care face un anunț incredibil.

Citește și: A redus reușita Simonei la bani: Cine este senatoarea care nu s-a bucurat pentru Halep și ce mesaj rece a avut

”În seara asta pică sigur premierul. Fie Mihai Tudose îşi dă demisia, ceea ce ar fi foarte grav şi cu efecte profund negative pe termen mediu şi scurt nu doar pentru PSD, fie Sevil Sheidehh, premierul real din ianuarie până astăzi analizând după prerogative şi fondurile avute la dispoziţie, pleacă şi atunci vom avea şansa reală a unei guvernări PSD”, a scris Cătălin Ivan pe facebook.

Citește și: Mihai Tudose a fost scos din sărite: ”Și-au bătut joc de România, dacă vor mai greși o dată, voi reacționa violent”

Europarlamentarul îi reproşează preşedintelui Liviu Dragnea că duce partidul în crize repetate. ”Cert este că actuala criză este creată de unicul şi inconfundabilul Liviu Dragnea, acelaşi care ne-a dus şi în criza ordonanţei 13 şi în cea legată de demiterea guvernului Grindeanu. Dragnea furnizează cu generozitate o criză cam la trei luni. Până când?”, a conchis Ivan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.