Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdictul lui Cristi Balaj după gafele colosale de la Barca-PSG

www.adevarul.ro
Cristi Balaj

Fostul mare arbitru Cristi Balaj a comentat cele sapte faze controversate din meciul dintre FC Barcelona si Paris Saint-Germain, din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

In opinia lui Balaj, singura greseala de arbitraj a fost faptul ca PSG nu a primit un penalti dupa un hent comis de Mascherano.

Minutul 13, hent comis de Mascherano in careu: "Indiscutabil este o faza interpretabila. Putea arbitrul sa considere ca jucatorul isi mareste suprafata. Avand in vedere ca mana este perpendicular pe corp, arbitrul ar fi fost mult mai inspirat daca acorda lovitura de pedeapsa".

Minutul 26, Barcelona cere penalti dupa ce Cavani atinge mingea cu mana in careu: "Mana aparatorului din zid (Cavani) este lipta de corp, iar mingea vine de la o distanta mica si nu se impune acordarea loviturii de pedeapsa."

Minutul 34, Neymar cere penalti si nu primeste: "A fost o decizie inspirata ca nu s-a acordat penalti, a fost un duel barbatesc."

Minutul 48, Barcelona primeste penalti dupa o cadere a lui Neymar: "E o faza la limita, dar aparatorul este dezechilibrat si il impiedica pe Neymar si ii opreste alergarea printr-o neglijenta. Decizie corecta indiscutabil."

Minutul 54, Barcelona cere penalti dupa o cadere a lui Neymar si nu primeste: "Parerea mea este ca Neymar se foloseste de un contact usor si cade de a obtine penalti. Trebuia sa primeasca galben pentru simulare".

Minutul 67, Suarez primeste galben dupa o cadere in careu: "Exista un usor contact, dar atacantul cauta contactul. Decizie corecta cartonasul galben pentru simulare".

Minutul 90, Barcelona primeste penalti dupa o interventie asupra lui Suarez: "Este o faza la limita regulamentului, putem sa gasim un contact la nivelul picioarelor care a impiedicat deplasarea atacantului. Arbitrii in asemenea situatii au suportul regulamentar pentru a acorda penalti. Daca dadea sau nu, puteam sa dam credit arbitrului", a spus Balaj la Dolce Sport.

FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa ce a invins PSG cu 6-1 in returul de pe Camp Nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.