Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti proaste pentru Cristian Boureanu: Decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti

captura RTV
Cristian Boureanu catuse

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au dat miercuri, 26 iulie, decizia în cazul lui Cristian Boureanu. Fostul deputat PDL va fi judecat în continuare în arest preventiv.

Boureanu le-a cerut, marţi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti să respingă contestaţia Parchetului şi să fie judecat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de ultraj şi arestat preventiv după ce a lovit un poliţist. În acelaşi timp, el a susţinut că, având în vedere probele strânse la dosar, dacă era judecător se aresta singur, dar şi că a lucrat în Africa şi a "îndurat multe" şi că nici în situaţii mai grave nu a avut contact cu poliţia.

Vezi şi: Premierul Tudose sugerează că părinţii care nu-şi vaccinează copiii ar trebui decăzuţi din drepturi

Pe 19 iulie, Judecătoria Sectorului 1 a decis eliberarea din arest a lui Cristian Boureanu şi plasarea acestuia sub control judiciar, însă procurorii au făcut contestaţie la Tribunalul Bucureşti. 

Tot pe 19 iulie, fostul deputat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. 

În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Vezi şi: Coincidență nefastă: Ministrul Educației, școlit la una dintre 'fabricile de diplome' percheziţionate de procurori

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bd. Aviatorilor din Capitală. 

În momentul în care poliţiştii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a ameninţat un poliţist şi i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ. 

Boureanu a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.