Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță APOCALIPSA pentru 2017: 'Va fi comparabil cu 2010'

ponta

În trimestrul I, Agenția Națională de Administrare Fiscală a colectat 49,78 miliarde de lei la bugetul general consolidat al statului, ceea ce asigură un plus de 7% față de programul prevăzut de legile bugetare anuale. Față de aceeași perioadă a anului trecut, veniturile bugetare colectate în T1 2016 sunt cu 6% (2,73 miliarde de lei) mai mari.

Anunțul fiscului e pus de Victor Ponta pe seama măsurilor luate de el ca premier. Numai că fostul prim-ministru consideră că 2017 va fi o adevărată apocalipsă pentru români din cauza tehnocraților lui Dacian Cioloș. Ponta îi arată și lui Klaus Iohannis că a greșit că i-a atacat măsurile economice.

Citește și: Emma Zeicescu: Am fost în iad

”Pe intelesul tuturor - TVA 9% la alimente si 20% cota generala, CAS redus cu 5 puncte procentuale, impozit pe dividende redus la 5% = incasari MAI MARI cu 6% in trimestrul I al anului 2016!!! QED

Deci am avut dreptate noi / au gresit FMI, Klaus Iohannis, Consiliul Fiscal ( cu basistul Ionut Dumitru) , PNL/PDL si toti cei care se jeluiau in 2015 ca o sa vina dezastrul din cauza masurilor de relaxare fiscala!

Daca insa 2016 este un an "inghetat" , fara nicio decizie si nicio initiativa din partea Guvernului de Birocrati ( nu Tehnocrati), cu balbe si greseli evidente - atunci 2017 poate fi un dezastru comparabil cu anul 2010! Sa speram ca am invatat ceva din tragedia de atunci si o putem evita!”, anunță apocaliptic Ponta.

Citește și: Angela Gheorghiu a uitat să intre pe scenă la un mega-concert / VIDEO INCREDIBIL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.