Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta ARUNCĂ România în AER: Declarațiile făcute la TV și care vor provoca un CUTREMUR

ponta stiripesurse

Victor Ponta a vorbit, duminică seara, la România TV, despre situația în care se află România, în opinia sa. Conform fostului premier, România e ”o țară ruptă”, la fel ca în 1940, pentru că toți vecinii noștri cu relații bune cu Rusia.

Deputatul PSD e de părere că alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi fraudate pentru USR și nu pentru PNL. În plus, Ponta a vorbit despre ”mai marii de la București”, cei care i-ar duce pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Dacian Cioloș în SUA, la diverse întâlniri. Misterul mesajului fostului premier pare a se lega de serviciile secrete.

Citește și: SCANDAL monstru cu Traian Băsescu la Realitatea TV: 'Ești un TRĂDĂTOR'

”România nu e ruptă, e distrusă. E mult mai grav. Suntem ca în 1940. Nu mai avem niciun vecin prieten. Turcia nu mai colaborează cu NATO, Bulgaria și-a ales un președinte care are opinii total diferite de ale lui Iohannis, Ungaria are relații bune cu Rusia, Moldova e cea mai mare pierdere. Ca țară suntem total defazați. Avem cei mai slabi conducători. Iohannis nu a învățat nimic, mai ales în politica externă, Cioloș nu e român, e bruxellez. Un român condus de Cioloș va merge la Bruxelles și i se va spune: deficit 3%, fără măriri de pensii, tăieri de taxe. Va face ce au făcut Boc și Băsescu. Dacă nu vreți să ne află în situația asta, trebuie să avem un guvern care să meargă la Bruxelles și să le spună că vrem măriri de salarii, pensii și diminuări de taxe.

Nu cred că pentru PNL se vor fura voturi, ci pentru partidul sistemului. Sistemul și-a făcut un partid. Ca să știe toată lumea mă refer la USR. Acum e un nou Front al Salvării Națiunale, al lui Nicușor și al lui Clotilde, e la fel ca în 89, trebuie să ne salveze.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

Noi nu mai avem lanțul care funcționează cu America. Toți cei care sunt cu Iohannis și cu Cioloș au mizat pe victoria lui Hillary Clinton. Marii șefi de la București au relații doar cu democrații din America. Marii șefi care îi duc pe Iohannis și pe Cioloș prin America și care ne duceau și pe noi.”, a spus Victor Ponta la emisiunea moderată de Corina Drăgotescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.