Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, audiat la ÎCCJ: Postări pe marginea BREXIT / UPDATE

breaking

Fostul premier, Victor Ponta, a sosit, vineri dimineață, la Instanța Supremă. Magistrații ÎCCJ reiau discuțiile în celebrul dosar Turceni-Rovinari, în care fostul șef al Guvernului este acuzat de fals în acte, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani.

Astăzi este așteptat la instanța supremă și prietenul lui Victor Ponta, Dan Șova, pentru a fi audiat în calitate de inculpat.

Fostul premier Victor Ponta nu a ezitat să-și exprime părerea însă despre subiectul zilei și consideră că ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este cel mai greu moment din istoria UE.

Lovitură de teatru: Britanicii au votat pentru IEȘIREA din UE

"Este cel mai greu moment din istoria UE/ acum e nevoie mai mult ca oricand de cativa lideri politici puternici si cu viziune care sa repare ce s-a stricat ( nu doar prin votul de ieri ci in multi ani) / ce pacat ca Romania exact acum are la conducere cei mai inepti si incapabili lideri din ultimii 25 de ani.

ȘOC pe piața valutară: Lira sterlină a luat-o RAZNA

Sunt convins ca britanicii nu sunt antieuropeni / au votat asa cum voteaza si francezii pentru Marine LePen sau americanii pentru Trump / de fapt impotriva Establishment-ului , a unui Sistem arogant si atotputernic care ii ignora si sfideaza prea des ! Daca intelegem asta putem indrepta raul, daca nu va fi din ce in ce mai rau", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.