Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, critici DURE la adresa lui Liviu Dragnea: 'A fost chiar ca la PCR'

facebook.com
Dragnea Ponta

Victor Ponta îşi continuă războiul de la distanţă cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier spune că nu este de acord cu modul în care Dragnea conduce partidul şi aruncă "săgeţi otrăvite" către actualul lider al Camerei Deputaţilor.

Citeste și: PORNOGATE la vârful țării!

Citeşte şi: Explicaţii 'marca Băsescu' ale ministrului Finanţelor:Viscolul e de vină pentru investiţiile scăzute

"A fost chiar ca la PCR. Dacă spun că are mustaţă, nu trebuie să iasă vreo tovarăşă de la partid să spună că atac România, că atac clasa muncitoare. Pune-l pe tovarăşul  să-l atace. Parcă eram bun, acum nu sunt mai bun. Ştiam că nu mă pun în nicio funcţie, dar se spunea că sunt în cărţi pentru nu ştiu ce funcţii.", a spus Ponta la TVR.

Şi asta nu e tot. Seria atacurilor a continuat. Ponta spune că singurul partid serios din România este UDMR. "E stupid că sunt criticat că mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte de partid pe facebook. Mie îmi place pe facebook. Dacă nu îmi dădeam demisia din funcţia de premier, PSD lua cu 3 în faţă la alegeri. În 2016 am fost căutat doar când a Cât au fost cele două campanii electorale. Cât timp Liviu Dragnea e şef la PSD eu nu voi avea niciodată un rol în PSD. Singurul partid serios din România e acum UDMR. Eu m-am certat cu Liviu Dragnea cât timp a vorbit lucrurile alea despre mine.", a tunat Ponta.

Citeşte şi: Probleme la nivel înalt: Cum a încurcat-o prinţul Charles pe Theresa May

Procedura pe legea salarizării e atacată dur de Ponta. "Nu cred într-o conducere monocratică. M-a deranjat şi nu îmi place lipsa de asumare a responsabilităţii. Nu cred că un Guvern poate fi condus din altă parte. Nu aşa se poate performa. Nu pot să înţeleg faza cu legea salarizării unitare. E legea Guvernului. Nu înţeleg procedura de adoptare a legii salarizării", a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.