Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl face PRAF pe Iohannis: 'Vă reprezintă perfect modul de gândire și acțiune!!!'

facebook.com
Victor Ponta

Pe marginea scandalului dezinfectanților și a reacției ministrului Sănătății, Victor Ponta îl critică dur pe președintele României Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook, publicată joi dimineață. Mai exact, fostul premier îi reproșează președintelui că îl sprijină în continuare pe Achimaș Cadariu ca ministru al Sănătății.

''Apel catre Dl Iohannis!!! Va rog sa il sustineti in continuare pe Dl Achimas Cadariu ca Ministru al Sanatatii in "Guvernul Meu"!!! Va reprezinta perfect modul de gandire si actiune!!!

Asta ca sa dovediti ca daca mor bebelusi fara sa stim nici acum de ce, daca nu reusim sa aflam cum a cumparat dezinfectantii inutili la institutia de la Cluj pe care o conducea, daca nu mai sunt bani la Casele de Asigurari pentru decontarea analizelor pentru copii - toate acestea nu conteaza, pur si simplu nu va pasa!!! Asa cum de fapt nu v-a pasat deloc de moartea oamenilor de la "Colectiv" in afara de folosirea lor pentru un scop politic! Ghinionul lor norocul dvs!'', este mesajul lui Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.