Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vin banii pentru FCSB-iști: Fotbaliștii lui Dică primesc câte 5.000 de euro pentru fiecare victorie în Liga Europa

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit, joi, primele de victorie ale jucătorilor săi în Liga Europa, câte 5.000 de euro. Însă prima de calificare în 16-imile Ligii Europa nu a fost stabilită, a precizat Becali.

"E foarte important coeficientul. Acum o să jucăm mai relaxaţi. O să joace, de ce? Că le-am spus că e 5.000 victoria. În afară de calificare, fiecare victorie e 5.000. Prima de calificare? O să vedem", a spus Becali, la Arena Naţională, potrivit News.ro.

El a precizat că nu a avut emoţii la meciul de joi: "Acest egal este ca o o victorie. Singura diferenţă e de 170.000. Pentru faptul că aveam trei victorii şi nouă puncte, nu am avut emoţii şi atunci nici emoţia calificării nu e aşa de mare. Am făcut-o prea uşor. Când o faci prea uşor, nu..."

Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, Becali i-a lăudat pe antrenorul Nicoale Dică şi pe atacantul Florinel Coman.

"(n.r. - Dică ) a făcut extraordinar că s-a calificat în seara asta. Nu vedeţi ce geniu de antrenor am, a calificat echipa cu două etape înainte. Şi suntem şi pe primul loc în campionat. Nu mă bag, că merg lucrurile bine. E mai bine că ne-am calificat în seara asta, deşi nu aveam emoţii că jucam în ultima etapă cu elveţienii. Clasa lui Coman s-a văzut oricum. Asta nu a fost o echipă uşoară, Beer Sheva. Nu a fost lăsat să joace ce a vrut el. Coman e în creştere. Coman a speculat şi a marcat golul de calificare, ce să-i mai spui lui Coman? Şi dacă era mai atent, mai marca un gol. Eu cred că Beer Sheva e un adversar puternic şi dacă i-am bătut şi am făcut egal, ne vom descurca cu orice adversar în primăvară", a afirmat el.

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa după cinci ani, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.