Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, anunț INCENDIAR: 'Visul meu - să fiu ȘEFUL GĂȘTILOR'

telegraph.co.uk
vladimir putin

Considerat unul dintre liderii lumii, Vladimir Putin este cunoscut drept un mare pasionat de sport. Președintele Rusiei chiar a declarat în cartea autobiografică, intitulată "Despre mine, la persoana intâi", că sportul i-a schimbat viața. Putin, în vârstă de 64 de ani, a practicat la început boxul, după ce la vârsta de zece ani a intrat în sala de forţă. cariera sa de pugilist s-a oprit însă brusc când un adversar i-a spart nasul.

"Am stat mult timp cu nasul fragmentat. A fost ceva ingrozitor. Nu puteam să-mi ating vârful nasului de durere", a povestit Putin, care a refuzat operaţia, potrivit Adevărul. El le-a spus doctorilor: "De ce sa puneti bisturiul pe nasul meu? Ca sa mi-l mariti?".

Citește și: ACUZAȚII grave. Moscova ar fi autorizat asasinarea premierului din Muntenegru

După ce a încheiat conturile cu boxul, Putin s-a apucat de sambo, iar apoi a trecut la judo. "Dacă n-aş fi făcut sport, nu ştiu ce s-ar fi ales de mine. N-am fost pionier, ci huligan. Intârziam la ore, chiuleam şi mă ţineam numai de prostii. Nu mi-a plăcut să invat. Visul meu era să fiu cel mai atre din cartie, să fiu şeful găştilor", a mai afirmat preşedintele Rusiei, care în 1976 a câştigat titlul oraşului Sankt Petersburg la judo. El a câştigat primii sai bani pe tatami: "Eram judokan profesionist. Am adunat in urma competitiilor 180 de ruble", a mai dezvăluit el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.