Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ CNCD deschide ANCHETĂ în cazul unuia din deputații PSD AMENDAȚI ieri de poliție, la o shaormerie din București

rador.ro
cncd

Informație de ultimă oră în cazul celor doi deputați PSD care s-au certat cu angajații unui fast -food și poliția care a ajuns la fața locului, după ce au refuzat să poarte măști. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat în legătură cu limbajul folosit la adresa unui vânzător de către deputatul PSD Adrian Solomon, într-un fast food din Sectorul 3 al Capitalei, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficialii CNCD.

Citește și: Povestea cu SUPRA AGLOMERAREA secțiilor de ATI cu bolnavi de coronavirus, aruncată în aer de prefectul de Galați

Conform sursei citate, CNCD s-a autosesizat după ce în spațiul public au apărut imagini în care deputatul PSD refuză să poarte masca într-un fast food și îl jignește pe casierul restaurantului.

Imaginile video surprind momentul în care casierul îl roagă pe Solomon să își pună masca de protecție, fiind într-un spațiu închis. Parlamentarul devine recalcitrant și îi răspunde: „Băi Mustafa, ești în România aicea. Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! Băi, panaramă!”.

Ulterior, la fața locului au venit doi polițiști, chemați de paznicii fast-food-ului. În acest context, Solomon a spus: „Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine? Arată-mi cartea verde a lui ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”.

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că a aplicat două amenzi, în cazul deputaților Adrian Solomon și Ioan Stativă, în cuantum total de 6.600 de lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food-ului și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.