Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Petrache este singurul candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Rugby

www.agerpres.ro
Alin Petrache

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, este singurul candidat la alegerile pentru şefia forului, care vor avea loc în cadrul Adunării Generale din 27 februarie la Izvorani, potrivit Agerpres.

Fost căpitan al echipei naţionale de rugby, Alin Petrache, 44 de ani, conduce forul de specialitate din februarie 2017, când a fost ales în unanimitate. Anterior, el a mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2014, apoi între 2014-2016 a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Petrache a declarat marţi pentru AGERPRES că nici pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi membri în Biroul Federal nu există mai mulţi candidaţi decât posturile disponibile în organigramă.

"Mergem pe ideea de continuitate, pe structura aceleiaşi echipe ca şi până acum. Sunt oameni profesionişti, care ştiu ce înseamnă acest sport. Ne cunoaştem, ştim ce înseamnă performanţa şi ce nevoi are rugby-ul românesc", a declarat Petrache.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Astfel, pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Rugby s-au înscris, pentru cele trei posturi, trei candidaţi, Mircea Copaci, Bogdan Marinescu, care ocupă aceleaşi funcţii în momentul actual, şi fostul rugbist Anton Pisaroglu.

Candidaţii pentru funcţia de membru în Biroul Federal sunt Marius Tincu, Corneliu Ghenea, Corneliu Negruţ şi Neculai Nechitean.

Pentru reprezentarea în Biroul Federal a cluburilor de copii şi juniori s-a înscris Andrei Szemerjai, din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby şi a Asociaţiilor Municipale de Rugby Bucureşti, Ciprian Popa, iar din partea echipelor din SuperLigă, DNS şi rugby feminin, Emilia Vizitiu şi Ştefan Demci.

Persoanele care vor fi alese în conducerea Federaţiei Române de Rugby vor avea mandate pe 4 ani.

În cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri a Federaţiei Române de Rugby, din 27 februarie, va fi prezentat şi supus aprobării planul anual de activitate şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.