Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'Raya and the Last Dragon' se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

imdb.com
Raya and The Last Dragon animație

Lungmetrajul de animaţie „Raya and the Last Dragon”, producţie Disney, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, potrivit News.ro.

Filmul o are în centru pe Raya, o luptătoare hotărâtă să găsească ultimul dragon de pe tărâmul Kumandra, un Pământ reimaginat, populat de o civilizaţie străveche.

În al treilea weekend de la premieră, el a generat încasări de 5,15 milioane de dolari, aducând totalul la 23,4 milioane de dolari, la nivel nord-american, şi la 60,6 milioane de dolari, la nivel global, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul live-action „Tom and Jerry” al Warner Bros., regizat de Tim Story, s-a menţinut pe poziţia secundă în clasament, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a generat încasări de 3,8 milioane de dolari. La nivel global, filmul a acumulat încasări de 77,2 milioane de dolari.

Citește și: DOVADA că Vlad Voiculescu a mințit! Personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit din cauza oamenilor săi (DOCUMENT)

Thrillerul „The Courier”, cu Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze şi Rachel Brosnahan în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2 milioane de dolari.

Filmul, a cărui acţiune are loc în timpul Războiului Rece, îi are în centru pe spionul Greville Wynne şi sursa lui din Rusia. Ei încearcă să pună capăt crizei rachetelor cubaneze.

Filmul SF de aventuri „Chaos Walking”, de Doug Liman, cu Tom Holland în rol principal, a coborât un loc în clasament, până pe patru, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a generat încasări de 1,9 milioane de dolari.

Animaţia „The Croods: A New Age” s-a menţinut pe poziţia a cincea, cu încasări de 620.000 de dolari în al 17-lea weekend de la premieră.

Top 10 al box office-ului nord-american e completat de drama „Boogie”, thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, filmul SF „Wonder Woman 1984”, thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek, şi de drama „The Father”, cu Anthony Hopkins şi Olivia Colman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.