Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Bourdain s-a spânzurat cu cordonul halatului de baie

Sinuciderea săptămâna trecută a maestrului bucătar Anthony Bourdain într-un hotel din Alsacia (Franţa) a lăsat în stare de şoc o lume întreagă. Potrivit primelor detalii ale anchetei, celebrul chef american a fost găsit spânzurat în baie cu cordonul halatului său, relatează online ABC.

Karen Reynolds, responsabilă a CNN şi colaboratoare a lui Bourdain la programul ''Parts Unknown'', a împărtăşit revistei People emoţia profundă pe care o resimt toţi colegii săi de la acest post de televiziune: "Nu ne putem explica cum s-a întâmplat. Săptămâna trecută am lucrat cu el şi părea fericit şi plin speranţă faţă de episodul din Hong Kong...".

Trupul bucătarului  fost gsit într-o cameră de hotel din Strasbourg, unde se afla pentru a pregăti următorul episod din emisiunea pe care o prezenta pentru CNN.

Citește și: Vedetele de la Hollywood s-au bucurat de arestarea lui Harvey Weinstein: 'Face primul pas în inevitabila sa coborâre în iad' - VIDEO

Este episodul pe îl realiza actriţa şi regizoarea italiană Asia Argento (42 de ani), iubita maestrului bucătar din 2016, care a prezentat recent la Cannes premiul Cesar pentru cea mai bună interpretare feminină şi pe care Bourdain a susţinut-o în campania sa împotriva lui Harvey Weinstein, pe care actriţa l-a acuzat că a violat-o în 1997.

Pe contul său de Instagram, Asia Argento descrie lovitura pe care o reprezintă tragica pierdere a lui Anthony Bourdain, care a murit la 61 de ani: "Anthony se dăruia cu totul în tot ceea ce realiza. A fost un spirit strălucit şi lipsit de teamă care i-a inspirat pe mulţi. Era dragostea, stânca şi protectorul meu. Sunt mai mult decât distrusă", a scris actriţa.

Este un mister ce i-a putut trece prin cap celui care odinioară era numit "l'enfant terrible" al artei culinare. Prietenul său apropiat şi coleg Ludo Lefebvre, cu care Bourdain împărtăşea tatuaje identice, a oferit o oarecare pistă: "Îi era foarte greu să se împace cu ideea că frumoasa şi brutala sa onestitate trebui să trăiască cu durerea şi agonia pe care le impun depresia"..

Citește și: ȘOC la Hollywood: CNN spune că Morgan Freeman poate ajunge la ÎNCHISOARE, după ce 8 vedete, printre care și jurnaliste, l-au acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ

Înainte de relaţia sa cu Asia Argento, Bourdain a fost căsătorit de două ori. Mai întâi cu Nancy Putkoski, iubita sa din tinereţe cu care s-a căsătorit în 1985 şi de care a divorţat în 2007. A doua lui soţie a fost italianca Ottavia Busia, cu care s-a căsătorit în 2007, la câteva săptâmâni după ce s-au cunoscut. În acelaşi an s-a născut Ariana, singurul său copil.

Cuplul Busia-Bourdain părea trainic şi solid, pe amândoi îi unea dragostea pentru bucătărie, dar şi pentru jiu-jitsu, artele marţiale japoneze. Însă faptul că petrecea 250 de zile departe de casă, a pus capăt relaţiei lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.