Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apucături de BARON LOCAL: Nicolae Robu a OBLIGAT o funcționară publică să stea pe post de SUPORT pentru telefon pentru un LIVE

Pressalert.ro
Nicolae Robu Live functionara

Nu mai e niciun secret că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este un fan al expunerii în mediul online, acesta preferând să își facă cunoscute opiniile și planurile pe Facebook, acolo unde îi poate bloca pe toți cei care îl contrazic. De câțiva ani, Robu a ales să își transmită live pe aceeași rețea și conferițele de presă. Totul a pornit din frica edilul de a nu-i fi răstălmăcite spusele de către presa locală. Rând pe rând, cei care s-au ocupat de montarea stick-ului pe care Robu își punea telefonul mobil de pe care făcea live au prins funcții de invidiat. Dacă Daniela Știr a ajuns din purtătoare de stick mare specialistă în Turism, Cătălin Iapă, fost consilier al primarului însărcinat și cu purtarea stick-ului a ajuns secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Accident cu cinci mașini lângă Ambasada Chinei din București

Acum, rămas fără specialiștii în purtat de stick, Robu a căpătat apucături demne de baron local și a luat o funcționară publică din Primărie, pe care a pus-o să stea mai bine de o oră cu mâna pe telefonul său, pentru a se asigura că acesta stă drept în timpul transmisiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.