Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blatul PNL – PSD continua si la Constanta

Comunicat de presa

Blatul PNL – PSD continua si la Constanta

Astazi au aparut in media inregistrari ale sedintei PNL Constanta, in care se dezbat criteriile de integritate pe care PNL le flutura prin fata electoratului, doar, doar va mai creste in sondaje. 
Dar, incredibil, de fapt aceste criterii, ca si sondajele PNL, sunt doar praf in ochi, smecheriile continuand in spatele usilor inchise, la sediul PNL. 
Cum, domnilor parlamentari PNL vă permiteți să vă sfatuiti candidatii la functii alese sa faca smecherii pentru a scapa de criteriile „impuse” de conducerea centrala a PNL?
Ba mai mult, dati exemplu de buna practica un primar care este prieten de suflet cu presedintele PSD Constanta si ii indrumati pe candidati sa faca precum acesta, si anume: sa divorteze pentru a scapa de unele criterii de integritate!
Ce alte poveţe le mai dati, domnilor Hasotti si Dragomir? Sa faca fals in declaratii pentru a nu vedea electoratul ca aveti dumneavoastra, cei din PNL, contracte cu autoritati conduse de PSD? Sau sa isi masluiasca cazierele pentru a nu se vedea daca sunt condamnati pentru fapte de coruptie? 
Rusine, domnilor parlamentari Hasotti si Dragomir! Am crezut ca m-am grabit cand am afirmat ca trebuie sa fiti aruncati la groapa de gunoi a istoriei politice! Dar, nu! Nu am gresit, pentru ca nu va deziceti de obiceiurile vechi din politica constanteana, si anume: BLAT cu PSD Constanta si cu gruparea Mazare-Constantinescu.

PRESEDINTE MP CONSTANTA,
CLAUDIU-IORGA PALAZ

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.