Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREXIT - Provocări şi oportunităţi pentru România

ires brexit

BREXIT - Provocări şi oportunităţi pentru România

content-image

 

Participarea ambasadorului român la dezbaterea Brexit - provocări şi oportunităţi pentru România, Londra, 5 noiembrie a.c.
La 5 noiembrie a.c., ambasadorul României la Londra, dl Dan Mihalache, a participat la dezbaterea Brexit - provocări şi oportunităţi pentru România, organizată de Fundaţia C.A.E.S.A.R. şi găzduită de Ambasada României la Londra.
Ȋn intervenţia sa, ambasadorul a punctat faptul că Brexit-ul va duce şi la redefinirea relaţiei Marii Britanii cu România, nu doar a celei cu UE. La nivel european, România susţine principiul abordării comune europene în problematica Brexit, respectiv promovează importanţa menţinerii integrale şi inseparabile a celor patru principii fundamentale pe care este construită UE.
Totodată, a subliniat problematicile relevante ale cooperării bilaterale actuale cu Regatul Unit şi interesul pentru continuarea şi intensificarea colaborării în domeniile politic, economic, al securităţii şi al politicii externe, menţionând însă, că respectarea drepturilor cetăţenilor români din Regatul Unit rămâne o prioritate absolută a autorităţilor române şi că orice formă de cooperare cu Londra nu se va face în detrimentul acestora. Ȋn context, ambasadorul a vorbit şi despre contribuţia extraordinară a comunităţii româneşti la economia şi societatea Regatului Unit.

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.