Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu l-ar susține pe Nicușor Dan, dar ALDE nu prea vrea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu dezamagit

Liderii județeni ALDE au bătut în cuie miercuri, la Parlament, strategia pentru alegerile locale. La finalul ședințelor, șeful partidului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că la București ALDE vrea candidat propriu dar că partidul este deschis și unei discuții despre alți candidați. Un lucru este cert: ALDE nu o va susține pe Firea, cel puțin așa reiese din afirmațiile lui Tăriceanu. Șeful ALDE a precizat că el personal îl apreciază mult pe Nicușor Dan, că i se pare un candidat serios la Primăria Capitalei, dar mai trebuie și ALDE să fie de acord să susțină alt candidat:

  • „La CGMB i-am transmis public dnei Firea ca avand in vedere ultimele decizii pe care le-a luat si modul in care conduce primaria in ultima perioada prin desconsiderarea opiniei consilierilor nostri si a opiniei cetatenilor, ne facem sa nu mai continuam colaborarea cu domnia sa.
  • Pe masura ce lucrurile vor evolua si vom vedea si ceilalti candidati, suntem deschisi la posibilitatea sustinerii unui candidat. Mie mi se pare ca Nicusor Dan e un candidat serios pentru primarie, s-a dedicat pentru Bucuresti si asa ar trebui sa fie toti cei care doresc sa candideze cu sanse.
  • Partidul prefera sa aiba propriul candidat. Decizia trebuie sa fie discutata la nivelul organizatiei, dar parerea mea despre Nicusor Dan este buna”

Citește si: Viitorul procuror general, promovat printr-un FAKE NEWS de proporţii: Falsa eroină a OUG 13 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.