Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Captură IMENSĂ pentru poliția italiană: 650 de kg de cocaină în 23 de genți mari, în valoare de 130 de milioane de euro

Autorităţile italiene au confiscat la jumătatea acestei luni aproape 650 de kilograme de cocaină în portul Livorno din nord-vestul ţării, a anunţat miercuri poliţia, fiind vorba de o cantitate de peste două ori mai mare decât cantitatea confiscată acolo pe întreg anul 2018, relatează Reuters, informează Agerpres.

Citește și: Neînțelegerile între puterile nucleare ale lumii continuă: Statele Unite împotriva Rusiei și Chinei

Valoarea de comercializare pe stradă a cocainei confiscate, care a fost descoperită la 15 ianuarie în 23 de genţi mari, este de 130 de milioane de euro, a precizat într-un comunicat poliţia financiară.

Drogurile se aflau într-un container cu saci de cafea care avea ca destinaţie portul Barcelona din Spania, pentru o companie având sediul central la Madrid.

Citește și: RAPORT: șase migranți au murit zi de zi în încercarea de a traversa Marea Mediterană; în total 139.300 au sosit în Europa în ultimii cinci ani

Încărcătura a pornit din Honduras şi a fost transferată într-o altă navă de marfă în Costa Rica înainte de a traversa Atlanticul, a spus poliţia.

Poliţia nu a făcut nicio arestare şi nu a precizat pe cine suspectează că ar fi deţinut drogurile. Însă gruparea italiană mafiotă 'Ndrangheta, care acţionează în special în regiunea Calabria din sud, este considerată de anchetatori drept cel mai mare importator de cocaină din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.