Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu îi răspunde lui Liviu Dragnea: E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat

Inquam Photos / Octav Ganea
Cătălin Predoiu

Fostul ministrul al Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că dezminte categoric afirmaţiile făcute de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, conform cărora el ar fi declarat că în cazul său a fost vorba despre "o comandă de sus" şi că "totul vine de la Iohannis".

"E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea", susţine Predoiu.

Citește și: Dumitru Buzatu: Liviu Dragnea are dreptul moral să se întoarcă în PSD

"Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea", a scris Predoiu, joi, pe Facebook.

După ce a ieşit din penitenciar, Liviu Dragnea i-a acuzat pe şefii Penitenciarului Rahova de "abuzuri" în legătură cu pedeapsa primită după ce a dat în 2020 un interviu la Realitatea TV. El a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis că a dat "comandă" pentru sancţionarea sa, invocând o presupusă mărturisire a ex-ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, faţă de avocata sa, Flavia Teodosiu.

Citește și: VIDEO Cum și-a petrecut Liviu Dragnea primele ore de libertate

"Am avut aprobarea penitenciarului pentru interviul la Realitatea, am avut acces, mi s-a pus la dispoziţie toată tehnica penitenciarului, ora a fost stabilită de penitenciar. (...) Cei care conduc penitenciarul Rahova astăzi trebuie să dea socoteală pentru toate abuzurile pe care le-au făcut (...). La mine a fost o comandă de sus, a fost o comandă foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiţiei, până să vină Stelică ăsta la Justiţie, că totul vine de la Iohannis", a declarat Dragnea.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid de operetă, în buzunarele SRI şi condus de laşi.

Citește și: Adrian Năstase: S-ar putea ca procurorul să ceară să meargă și la nunta lui Dragnea

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au admis, joi, cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată.

Din 27 mai 2019, Liviu Dragnea se afla în penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Liviu Dragnea când a ajuns acasă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.