Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEDEAZĂ NERVII - Un medic din Timișoara IMPLORĂ românii să se vaccineze: Noi nu mai putem duce! Noi criminalii, șpăgarii, mafia în halate albe!

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Medicul Jenel Pătrașcu Junior, angajat la Spitalul Județean din Timișoara, face un apel disperat către români, cerându-le să se vaccineze. Pătrașcu susține că medicii și asistentele nu mai fac față și imploră românii să se vaccineze pentru a salva vieți.

"Ma întreabă Zuckenberg asta la ce ma gândesc… Nu mai am timp sa ma gândesc ca nu mai avem locuri nici la bolnavi mediu cât mai ales la ATI.., ci mor de durere ca nici măcar la Morga nu mai avem locuri! Oameni buni, oameni nebuni! Pana când? Ce aveți de gând? Pentru o înțepătura ce ar salva zeci, sute de vieți, pentru viața noastră ne încăpățânam sa nu ne vaccinam?

Cât de reduși am ajuns… Nu va spun… va IMPLOR! Vaccinați-va cât se mai poate face ceva! Noi nu mai putem duce! Noi criminalii, șpăgarii, mafia in halate albe! Noi va salvam! Da, și noi ne rugam aceluiași Dumnezeu ca și al celui care zicea sa nu va grăbiți! Dar oare e același? Sigur voi fi atacat, dar acel curajos sa vina in fata noastră, nu ascuns după un fake!

Sa vina sa ne ajute, apoi sa dea din gura! Sigur, viața va merge înainte… dar din păcate fără mulți dintre ai noștri…. Și e vina…. e greu a trai cu ea, așa-i? Sau? PS. In avion ni se spune ca in cazul unei depresurizari ( tragedie, pandemie) va cădea masca de oxigen( vaccinul)! IN PRIMUL RÂND PUNEȚI TIE MASCA APOI COPILULUI TĂU SAU VECINULUI DE SCAUN!!! AȘA TE VEI SALVA ȘI PE TINE APOI ȘI PE COPILUL TĂU!!! DE CE ACOLO RESPECTAM ȘI ÎNȚELEGEM? PT CA AVEM IMPRESIA CA AICI PE PĂMÂNT CONTROLOM NOI, PE CÂND IN AER….HMMMM", scrie Jenel Pătrascu Jr pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.