Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale, NEAGĂ un interviu acordat Agerpres: 'Vorbesc în numele meu ca să îmi folosească numele'

basilica.ro
Ciprian Grădinaru

Pe 23 aprilie, arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale, a declarat pentru Agerpres, Agenția Națională de Presă, că este de acord cu vaccinul și cu vaccinarea și că se va vaccina împotriva COVID-19. Știrea preluată și de STIRIPESURSE.RO a provocat mare tulburare în rândul celor care îl admiră pe marele duhovnic din București.

Infirmată pe anumite canale neoficiale, declarația lui Cirprian Grădinaru pentru Agerpres a fost, în cele din urmă, negată chiar de el însuși. Asta reprezintă o premieră ca un mare duhovnic și o personalitate a vieții publice și bisericești din România să infirme un interviu pentru Agenția Națională de Presă.

Citește și: Duhovnicul vedetelor din București anunță că SE VACCINEAZĂ: 'Nu putem să fim în extrema asta a indiferenţei'

De data aceasta, într-un interviu video pentru România TV, Ciprian Grădinariu neagă că a declarat că susține vaccinarea și că se va vaccina. El acuză Agerpres că se folosește de numele său. Nu este exclus ca agenția națională de presă să dețină, în caz că interviul publicat pe 23 aprilie este real, o înregistrare a discuției cu părintele Grădinaru și să o facă publică.

”Sunt teorii și vorbesc mulți în numele meu. La mine nu a venit nimeni ca să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea. Este o problemă de conștiință a fiecăruia, dacă se vaccinează sau dacă nu se vaccinează. Nu poți să îi impui omului să se vaccineze sau să nu se vaccineze. Este libertatea fiecăruia dacă trebuie să se vaccineze. Aceste vaccinuri sunt vaccinuri experimentale, care, dacă citiți pe prospectul lor, însuși producătorul nu își asumă urmările și consecințele. Semnezi pe propria conștiință urmările pe care ți le asumi dacă te vaccinezi. Este o responsabilitate sau o libertate a fiecăruia dacă se vaccinează.

Te folosești ca în reclamă! Asta e problema lor. Problema care se pune, sensibilă, nu a venit nimeni ca să mă întrebe personal dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat, dacă susțin sau nu susțin vaccinul. Mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca să îmi folosească numele, pentru că consideră că prezint o credibilitate și se folosesc de acest nume.”, a spus, la România TV, Ciprian Grădinaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.