Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasa politică-UN EȘEC! Românii trebuie să spună în 2016 un „NU” ferm corupției

Partidul Noua Republică a declarat astăzi, 21 noiembrie 2015, că arestarea și anchetarea a tot mai mulți reprezentanți politici întărește eșecul clasei politice actuale.

„Corupția și traficul de influență nu trebuie să mai fie tolerate. Am ajuns ca de la președinți, prim-miniștri, miniștri, europarlamentari, senatori și deputați, președinți de CJ-uri, primari și până la consilieri, din toate categoriile să avem nume mari implicate în dosare de corupție. Aleșii actuali nu reflectă deloc opțiunea reală a electoratului din România. Alegerile din 2016 reprezintă un prim test al românilor care spun că vor maturizarea clasei politice. Acțiunea lor ar trebui să genereze în primul rând o nouă societate, formată din cetățenii români care își vor exercita dreptul de vot cu o mai mare responsabilitate decât în trecut și în consecință o nouă gardă politică, formată din cei care își vor asuma candidatura pentru funcții publice”, a declarat președintele partidului Noua Republică, Alin Ioan Bota.content-image

Declarațiile vin în contextul în care în ultimele zile s-au desfășurat noi percheziții și arestări, acțiuni care vizau primari în funcție și foști miniștri.

„Observ că a devenit o modă ca politicienii să anunțe că au înțeles vocea poporului. Nu au înțeles-o. Interesul național este de fapt interes personal, iar integritatea și meritocrația sunt prea rar întâlnite. Democrația nu se face fără popor, iar ei l-au ignorat. Corupția din zona politică a afectat și imaginea justiției din România, consecințele fiind multiple, atât din punct de vedere al vizibilității țării noastre în cadrul UE, cât și din punct de vedere al încrederii investitorilor. Românii trebuie să spună un „nu” ferm corupției și traficului de influență”, a explicat și senatorul partidului Noua Republică, Valeriu Todirașcu.

Reprezentanții partidului Noua Republică au adus la cunoștința publică în luna august a acestui an un Manifest care încurajează cetățenii români să-și asume generarea de schimbări pozitive în societate. Documentul poate fi consultat accesând următorul link: http://xn--nouarepublic-9nb.ro/manifest/

 

Partidul Noua Republică

21 noiembrie 2015

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.