Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudia Pătrășcanu, nora lui Niculae Bădălu, povestește cum era ruptă în bătaie de fiul liderului PSD: 'Au fost lucruri grele, întâmplări urâte'

clickpentrufemei
claudia patrascanu

Claudia Pătrășcanu, nora lui Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți lideri din PSD, a relatat cum era ruptă în bătaie de fiul deputatului, pe vremea când locuiau împreună. Cântăreața și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț.

Întrebată dacă este adevărat ce a scris presa despre scandalurile din familia sa și despre faptul că ar fi fost agresată fizic, Claudia Pătrășcanu a răspuns:

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

"Au fost. Vă dați seama, nu-mi face bine să mă gândesc și să-mi reamintesc de cele întâmplate, pentru că cumva am trecut peste și ușor-ușor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, întâmplări urâte, dar tot ce s-a întâmplat și fiind vorba despre o instanță, clar, se vor regăsi la dosar.

Am tot spus că lucrurile se vor schimba, că va fi bine, m-am tot rugat neîncetat, dar niciodată nu mi-am dorit ca eu și copiii să plecăm vreodată din casa unde ei s-au născut, unde ei au crescut, dar dacă așa s-a vrut ca noi să plecăm din casă... Pentru că am fost dați afară din casă, nu am plecat eu niciodată.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Și n-aș fi făcut lucrul acesta. Dar, dacă aș fi fost înțeleasă și s-ar fi dorit acel divorț. A fost mai ușor să spună: 'Vreau să dispari din casa aceasta'", a povestit, la Antena 3, Claudia Pătrășcanu.

Cei doi au decis să divorţeze la începutul acestui an, după un mariaj din care au rezultat doi copii.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.