Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controale FĂRĂ PRECEDENT: Poliţiştii au dat peste 9000 de amenzi, în valoare de aproape 3 MILIOANE de lei, într-o singură zi

tion.ro
razie filtru politie soferi

Aproape 12.000 de poliţişti au acţionat marţi în toate judeţele şi în Capitală, pentru a menţine ordinea şi siguranţa publică, organizând 293 de acţiuni şi intervenind la 2.327 de evenimente, dintre care 1.863 au fost sesizate prin 112, informează IGPR.

Citeşte şi: Cristoiu, critici FURIBUNDE după clasarea dosarului Alro Slatina: 'Unul dintre cele mai mari JAFURI din istoria României..'

În urma activităţilor, au fost constatate 817 infracţiuni, iar 141 persoane au fost surprinse în flagrant delict. 8 persoane, care erau date în urmărire naţională sau internaţională, au fost depistate, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 92 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9.450 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, şi au confiscat bunuri de peste 49.000 de lei, se arată într-un comunicat de presă.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 114 infracţiuni la regimul circulaţiei şi, în urma abaterilor, ca măsuri suplimentare, au reţinut 516 permise de conducere şi au retras 217 certificate de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.