Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, atacuri în rafală la Rise Project: 'Titluri mincinoase. Evidentă trunchiere a realităţii. Anchetă pornită la pont'

captură TV
Dan Barna

Dan Barna, preşedintele USR, lansează atacuri în rafală la adresa jurnaliştilor de la Rise Project, care au scris despre afacerilor candidatului USR-PLUS la prezidenţiale. Barna susţine că jurnaliştii au prezentat o realitate trunchiată.

"Sunt nişte bucăţi de realitate tăiate, decupate şi făcută să arate într-un fel care nu confirmă realitatea. E dreptul fiecărui jurnalist să creeze ce text media doreşte şi să-l folosească cum doreşte, nu contest dreptul celor de la Rise Project. Au venit şi la mine, am discutat o oră, le-am răspuns la toate întrebările fără niciun fel de problemă. Felul în care sunt prezentate unele dintre titluri nu este cel mai echilibrat. Este un material apărut în perioada de campanie, la care s-a muncit două luni şi jumătate. Sutele de beneficiari care au fost mulţumiţi de munca noastră nu sunt reflectaţi în articol. Prezentarea că toate proeictele au eşuat... vorbim de nişte proiecte care unele au eşuat, unele funcţionează în continuare", a declarat Barna, la emisiunea România9 de la TVR.

Barna s-a referit şi la intertitlurile din articole Rise Project. "E un exemplu de titlu mincinos, de evidentă trunchere a realităţii."

Liderul USR a mai susţinut că ancheta Rise Project este "pornită la pont de la Mininisterul Fondurilor Europene, care le-a trimis dosarul. Minister condus de PSD, de doamna Dăncilă. (...) Eu consider că nu a fost o informare corectă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.