Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia de a rămâne la Manchester United a fost una bună, afirmă Harry Maguire

klix.ba
maguire harry maguire

Internaţionalul englez Harry Maguire afirmă că decizia sa de a rămâne la echipa de fotbal Manchester United şi de a lupta pentru locul său în echipă a fost justificată, după ce a antrenorul Erik ten Hag l-a utilizat pe fundaş în ultimele meciuri, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Maguire, jucător achiziţionat cu 70 de milioane de lire în vara anului 2019 de la Leicester City, şi-a pierdut postul de titular la United în sezonul trecut, în condiţiile în care Raphael Varane, Lisandro Martinez şi Victor Lindelof au fost opţiunile preferate în centrul apărării, iar numele său a fost legat în vară de un posibil transfer la West Ham United.

Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 30 de ani a decis să rămână pe Old Trafford şi a profitat de accidentările suferite de Varane şi Martinez pentru a reveni în prima echipă a lui Manchester United începând cu ultimele opt meciuri disputate de Red Devils în toate comptiţiile.

Întrebat dacă această serie serveşte drept justificare pentru faptul că a rămas la United, Harry Maguire a răspuns: "Desigur".

''Rapha (Varane) şi Licha (Lisandro Martinez) au jucat genial şi au păstrat poarta imaculată în multe rânduri. A trebuit să aştept vremea mea şi să am răbdare", a spus Maguire după victoria la limită obţinută de Manchester United pe teren propriu în faţa formaţiei Luton Town (1-0), sâmbătă în Premier League.

"Am avut două sau trei ocazii în sezonul trecut de a beneficia de o serie de meciuri, dar am fost bolnav, m-am accidentat de două ori, aşa că nu am prins niciodată ritmul şi nu am avut niciodată o serie de jocuri în care să-i demonstrez antrenorului calităţile mele. Acum am asta, îmi place foarte mult fotbalul meu şi îmi place foarte mult să joc pentru acest club", a adăugat Harry Maguire.

Manchester United ocupă locul 6 în clasamentul din Premier League şi va disputa următorul său meci de campionat pe 26 noiembrie, în deplasare, cu Everton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.