Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE RADICALĂ la Primăria Constanţa, după apariţia unor cazuri de Covid-19 în rândul funcționarilor

primaria constanta

Primăria Constanţa a anunţat că restricţionează total activităţile cu publicul după apariţia unor cazuri de Covid-19 în rândul funcţionarilor publici din cadrul instituţiei, precizând că acţiunile de dezinfecţie vor fi făcute dimineaţa şi seara cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, anunță news.ro.

Primăria Constanţa a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că accesul funcţionarilor publici în sediile instituţiei se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

Citește și: Cozmin Gușă vorbește despre Operațiunea Manipularea: Iohannis și Orban vor să isterizeze populația

"Având în vedere faptul că mai mulţi funcţionari publici din cadrul instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2, se restricţionează total activităţile cu publicul la sediile Primăriei municipiului Constanţa. Acţiunile de dezinfecţie în spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea colegii noştri se vor efectua de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii. Accesul funcţionarilor publici în sediile Primăriei municipiului Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise, termoscanarea şi igienizarea mâinilor”, se arată în comunicat.

Primăria a îndemnat cetăţenii care apelează la serviciile instituţiei să utilizeze mijloacele de comunicare online.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Primăria Constanţa anunţase, vineri, că doi funcţionari publici au fost testaţi pozitiv pentru SARS-CoV-2, aceştia fiind internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. De asemenea, Primăria a menţionat că acele două persoane nu au desfăşurat în această perioadă activităţi cu publicul şi nu au intrat în contact cu cetăţenii care s-au adresat instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.