Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Morar s-a retras de pe lista PNL pentru alegerile parlamentare

Copreşedintele organizaţiei judeţene de femei a PNL Bistriţa-Năsăud, avocata Diana Morar, care provine din rândul vechilor liberali, a anunţat miercuri, într-o postare pe contul său de socializare, că a decis să se retragă de pe lista de candidaţi ai partidului pentru alegerile parlamentare, ea făcând referire la unele dezamăgiri care s-ar fi acumulat privind activitatea organizaţiei.

"N-a fost o decizie uşoară. Am pus în balanţă multele motive personale (...), iar de cealaltă parte nevoia acestui partid, care mi-a fost într-un fel mulţi ani o a doua familie, de a ieşi întărit din această competiţie crucială. Poate că decizia ar fi fost cu totul alta dacă dezamăgirile legate de modul în care se aşază lucrurile în organizaţia judeţeană nu s-ar fi acumulat", a scris pe Facebook, Diana Morar, ea ocupând locul al treilea pentru Camera Deputaţilor.

Citește și: Scandal imens în ALDE

Potrivit acesteia, lista de candidaţi a fost întocmită neţinându-se cont de eforturile depuse de către unii membri, fiind recompensate, în schimb, "neimplicarea şi lipsa de activitate", motiv pentru care aceste decizii i-au lăsat "un gust amar".

"Sunt convinsă însă că lucrurile se vor aşeza în timp în matca lor firească şi în PNL Bistriţa-Năsăud. Sigur că nu pot să mă regăsesc politic decât în valorile liberale. Poate că un răgaz de reflecţie nu face rău nimănui", a mai spus copreşedintele organizaţiei judeţene de femei a PNL.

Citește și: Cioloș s-a decis. Când va face marele anunț

Primele două locuri pe lista de candidaţi ai PNL Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor sunt ocupate de liderul judeţean interimar, Robert Sighiartău, şi de Doris Moldovan, ambii fiind consilieri judeţeni. Diana Morar a obţinut cu cinci voturi mai puţin decât Dorin Moldovan, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean din data de 16 septembrie.

Anterior acestui vot, de pe lista iniţială de candidaţi s-au mai retras deputatul Stelian Dolha, fost copreşedinte al filialei judeţene, şi consilierul municipal Mihai Sărmăşan.

În ceea ce îl priveşte pe deputatul Ioan Oltean, acesta anunţase încă de anul trecut că nu va mai candida pentru un post de parlamentar.

Citește și: După doi ani, Iohannis e încă paralel cu Constituția

Pe lista pentru Senat a PNL Bistriţa-Năsăud se află actualul prim-vicepreşedinte judeţean, Ioan Turc, şi senatorul Dorin Dobra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.