Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbarea la față a SRI?

Bodea chestor

Mare minune zilele astea: ziarista SRI atacă DNA, ziaristul DNA atacă SRI! Binomul a crăpat? De Kovesi am scăpat? Iohannis s-a predat?

După detonarea triumvirului Ghiță din decembrie, este evident că restul dezvăluirilor despre abuzurile procurorilor au fost livrate de oameni din SRI. Aceeași care i-au asigurat exit-ul colegului Sebi. Pentru că, hai să clarificăm și asta: până prin 2014 a fost un trinom! Frumos distribuit pentru controlul societății românești: Coldea manipula Serviciile, Codruța stăpânea Justiția, iar Ghiță producea banii. Că s-au certat de la ”păpușile prezidențiale” (Iohannis și Ponta), norocul nostru... DIVIDE ET LIBERA!

Ei, după cum se derulează evenimentele, pare că ”partea bună” din Servicii a înțeles că, dacă vor să nu mai fie forțați în roluri de gestapoviști și securiști, trebuie să ridice tot preșul de pe rahatul Sistemului. Cu ajutorul presei libere la gură, că altă cale democratică nu a prea mai rămas în țara asta. Lipsa directorului SRI de la bilanțul grețos al DNA pare să dovedească fie că a înțeles, fie că a fost făcut să înțeleagă că jocul acesta pervers de putere nu mai poate continua. La fel ca și sentința neașteptată (pentru schiorul național) de la Pitești.

Dacă nu e doar o tabără mică și izolată din Servicii sau doar un joc de fumigene, reduta dictaturii pare să mai fi rămas acum doar la Parchete. Cucuvelei, Zdrenței și noilor baroni locali (Neguleștii din județe) fiindu-le greu să renunțe la visul cu Republica Procurorilor. Coșmar moșit de mintea sucită a Monicăi și copt ani la rând pe banii lui Soros. Somn al rațiunii ce a născut grozăviile care răsar zi de zi sub preș și cu monștrii politici gen USRI (unitatea hippy a SRI) și U.M. PNL. Sau Frankesteinul încropit din casele de la Sibiu.

Să nu ne amăgim, lupta lor e pe huzur și liberate! Strângând rândurile în jurul încercănatului din Deal, apostolii Statului de Drepți plănuiesc să lupte până la ultima casă. Pardon, celulă. Cu sloganul: nu pot ei vorbi, cât putem noi aresta!

Filmul lor de groază e gata, însă! Lăsați-i să mai viseze ”frumos” un pic. Roata istoriei se învârte mereu, dar beția puterii te face orb la acest adevăr ancestral. Nu au nicio șansă: așa cum niciun infractor nu fură la nesfârșit, niciun dictator nu stăpânește la nesfârșit.

THE END IS COMING!

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.