Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea se face că taie taxe şi impozite, însă loveşte în libertatea presei şi atribuţiile Parlament

Susţin reducerea de taxe şi impozite. Avem prea multe taxe care ne costă mult şi la care putem renunţa din punct de vedere economic. Însă, atunci când tăierile sunt propuse de PSD, înaintea campaniei electorale, trebuie să fim foarte circumspecţi. O lege trebuie să fie cunoscută, dezbătută şi adoptată transparent de către Parlament. Nu a fost şi cazul acestei iniţiative venite din partea liderului PSD.

Liviu Dragnea ne-a pus pe masă un “măr otrăvit” - o lege care a trecut prin Parlament în câteva zile fără o reală dezbatere publică, fără un studiu de impact solid, fără predictibilitate, fără consultarea specialiştilor şi fără a ne spune care vor fi efetele ei. O lege scrisă pe genunchi poate face mai mult rău decât bine.

În acest moment CCR trebuie să ne spună dacă s-au respectat toate procedurile parlamentare şi dacă legea nu conţine aspecte de neconstituţionalitate.

Dragnea a propus această lege nu doar din considerente electorale. Liviu Dragnea urmărește si mai puţină independenţă a presei, falimentul TVR sau al Radioului Public. Liviu Dragnea doreşte controlul presei prin dependenţa celor două instituţii media de Parlament şi de liderii politici.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.