Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful senatorilor PNL: Am convingerea că al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis va conduce la despărțirea definitivă a României de PSD

stiripesurse.ro
Iulian Dumitrescu

Anunțul ferm al președintelui Klaus Iohannis că va candida pentru un al II-lea mandat a dat aripi liberalilor. Senatorul Iulian Dumitrescu, șeful Grupului parlamentar al PNL din Senatul României e de părere că un al doilea mandat pentru președintele Iohannis e garanția despărțirii definitive de PSD și de practicile nocive ale partidului condus de Liviu Dragnea:

Rareș Bogdan anunță ZILE NEGRE pentru PSD: 'Au reușit să trezească dinozaurul. Nu le doream asta celor din PSD'

”Anunțul domnului Klaus Iohannis privind candidatura sa pentru un nou mandat de președinte este cea mai importantă garanție pe care românii pot să o primească cu privire la menținerea României pe drumul valorilor democratice și al statului de drept.

În același timp, anunțul președintelui este cel mai ferm răspuns pe care șeful statului îl putea da obrăzniciilor și amenințărilor venite de la Liviu Dragnea imediat după anunțarea condamnării liderului PSD.

PNL, partidul președintelui Iohannis, va duce mai departe, alături de acesta, lupta împotriva încercărilor lui Liviu Dragnea de a-și subordona statul prin golirea de conținut a funcției de președinte a României și prin mutarea justiției și a serviciilor în sediul PSD de pe Kiseleff.

Prioritățile PNL constau în coalizarea forțelor de centru-dreapta și formarea unui guvern condus de PNL care să fie principalul partener al președintelui Iohannis în consolidarea democrației și modernizarea României.

Am convingerea că al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis va conduce la despărțirea definitivă a României de PSD și de practicile autoritariste, dar și la o economie puternică și la o societate prosperă generate de viitorul guvern condus de Partidul Național Liberal.”, susține Iulian Dumitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.