Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este nevoie de înnoirea administraţiei locale

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Valu lui Traian, Florin Ţugurel, trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte plafonarea şi dezinteresul manifestate de actuala administraţie publică locală şi vine cu câteva exemple concrete de proiecte care s-ar putea realiza în localitate. „Este nevoie de o înnoire a clasei politice şi a reprezentanţilor comunităţii în vârful administraţiei locale. Primarul în funcţie de mai multe mandate îşi aminteşte de locuitori atunci când se apropie alegerile locale”, susţine Florin Ţugurel.

 

Candidatul PMP la Primăria Valu lui Traian mai acuză că, la fiecare patru ani, actualul primar (trecut prin mai multe partide politice, momentan membru PNL) se foloseşte de o strategie nedemnă în lupta politică: blaturile cu alte partide sau candidaţi la primărie. „Spre exemplu, angajatul Centrului de Tineret administrat de Primăria Valu lui Traian a fost propus candidat la primărie din partea PSD. Este un blat! Oare chiar nu s-au săturat cetăţenii de aceste lucruri? Cât să mai îndurăm aceste blaturi făcute de actuala administraţie?” – mai transmite candidatul PMP, Florin Ţugurel.

 

În ceea ce priveşte dezinteresul manifestat de actual administraţie locală, Florin Ţugurel prezintă exemplul drumurilor veşnic neasfaltate ori peticite doar când se apropie alegerile sau când cetăţenii devin prea nervoşi. „Am studiat cu atenţie localităţtile limitrofe din jurul Constanţei. Voiam să văd dacă la noi chiar este o “minune”. Din păcate nu este, sunt aceleaşi probleme, dar şi aceleaşi lucrări. Chiar o spun cu părere de rau, unele localităţi sunt mult mai avansate decât localitatea noastra. Problema este alta, faptul că de 12 ani avem în lucru aceleaşi proiecte şi tot nu avem o finalitate clară. Pentru mine, şi aici nu mai este vorba de răbdare, 12 ani reprezintă o perioadă destul de lungă şi cred că şi pentru cetăţenii localităţii. Aceşti ani nu îi mai primim înapoi. Chiar dacă în ultima perioadă s-au accelerat lucrările, este doar o chestiune de campanie electorală. Este momentul schimbării! Administraţia publică înseamnă mai mult decât pomeni electorale sau drumuri cârpite în prag de alegeri electorale!”, susţine candidatul PMP la Primăria Valu lui Traian, Florin Ţugurel.

 

„Soluţii există! Eu mă prezint în faţa cetăţenilor cu o sumă de proiecte care să mişte localitatea din amorţeală şi care să ne creeze premisele unei dezvoltări care să ne despartă inclusiv de eticheta “localitate vagon”, adică localitate în care cetăţenii vin doar să doarmă, dar la muncă se duc în oraşele învecinate pentru că în Valu nu există alternative. Astfel, propun realizarea unei platforme industriale, atragerea de investitori europeni în localitate pentru crearea de locuri de muncă, fapt ce va conduce la mărirea bugetului local. De asemenea, se impune dezvoltarea transportului la nivel local prin crearea unui mijloc de transport intraurban Constanţa – Valu lui Traian care să cuprindă şi vatra localităţii, precum şi cartierele noi. Nu în ultimul rând, propun  realizarea unui parc fotovoltaic pentru asigurarea energiei electrice în regim propriu pentru ilumitatul public dar şi pentru instituţiile din localitate, fapt care ar reduce considerabil cheltuielile cu acest serviciu”, conchide Florin Ţugurel, candidatul PMP la Primăria Valu lui Traian.

 

 

Biroul de presă al PMP Valu lui Traian

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.